Mobilreparasjon

Nematech garanti: 1 År på alle deler!

Vi har DROP IN alle dager og reparerer mens du venter!

 

Telefonen din vibrerer i lomma, noen ringer. Du er på vei ut av butikken, men prøver å fiske mobilen opp for å se hvem det er. Plutselig ligger mobilen på asfalten, skjermen ned, glasskår overalt. Da er det bare å ta kontakt med oss her i Nematech! Siden 2014 har vi reparert alt fra gamle iphoner til de nyeste samsungene. Uansett om du har en knust skjerm eller en ødelagt høyttaler, kan vi hjelpe deg. Vi holder til i Sandefjord, men kan ta imot telefoner fra hele landet. Ta turen innom oss for et godt tilbud og en hyggelig prat.

 

Etter at en mobil streiker, er det mange som tenker at det ikke er noen vits å reparere den. Like greit å bare kaste den og kjøpe en ny? Det er mange som tror er at det ofte blir mer kostbart å reparere en telefon enn å kjøpe en ny mobil. I de aller fleste tilfeller er det feil. Har man akkurat kjøpt seg en ny telefon, er det smartere å reparere den knuste skjermen enn å kjøpe en helt ny, identisk telefon. Ofte koster det å reparere mobilen sin mye mindre enn det man først er redd for. Har skjermen din knust? Vi bytter den! Fungerer ikke høyttaleren din? Vi fikser det! Ta kontakt hvis du lurer på pris eller hvis du har noen andre spørsmål.

 

Det er bare å bla i de forskjellige kategoriene for å velge hva det er du ønsker å bytte. Det er greit å vite at vi ikke er en autorisert reparatør, noe som vil si at garantien din ryker hvis mobilen åpnes. Men er det slik at du har fått en skade som er selvforskyldt, er det uansett ikke noe som dekkes av en vanlig garanti. Selv om det hovedsakelig er Samsung og Apple mobiler vi reparerer, kan vi sannsynligvis hjelpe deg med andre merker også. Ta kontakt med oss, så kan vi se om vi kan hjelpe deg.

 

Reparere selv

Samtidig vet vi at det er mange der ute som er flinke med mobiler og teknologi generelt, så vi selger også mobildeler til privatpersoner. Hvis du vil selv ta sjansen på å åpne opp mobilen din, og vet hva det er du trenger av deler, kan vi skaffe deg de delene du har behov for. Her finner du alt fra skjermer til knapper, alt du trenger til din mobil.

 

Vi importerer kvalitetsdeler som vi selv benytter når vi reparerer mobiler, selv om delene ikke er orginaldeler. Alle de delene du kan kjøpe her, er de samme delene som vi bruker når vi reparerer en mobil.

 

Kontakt oss

Bor du langt unna kan du sende din telefon til oss. Kontakt oss via chat for prisforespørsel på din reparasjon. 

 

Nematech AS er et uautorisert verksted, det er derfor er viktig og merke seg at garantien på din tlf vil falle bort ved en reparasjon hos oss. Vil du likevel reparere telefonen din hos oss lover vi at din tlf blir like god som ny.

 

Vi ligger sentralt til i Sandefjord sentrum.
Nematech AS | Museumsgata 6 | 3210 Sandefjord.

Tlf: 40606068 | E-post Ness@nematech.no 

 

Åpningstider i Butikken - Mandag til Fredag - 10:00 til 18:00 og Lørdag - 10:00 - 16:00

 

Besøk vår facebook side her https://www.facebook.com/nematech.no  


 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.