Vi kjøper og selger brukte mobiltelefoner!

Nematech har i mange år jobbet med å reparere ødelagte mobiltelefoner som Apple iPhone, Samsung Galaxy og Huawei. Nå tilbyr vi oss også å kjøpe mobiltelefonen din selv om den har knust skjerm eller andre feil. Etter at den har blitt reparert, så selger vi den videre for en meget god pris! Så her kan du både tjene penger ved å selge en ødelagt mobiltelefon og spare penger ved å kjøpe en reparert mobiltelefon! 

 

Vi kan ikke love at vi kjøper alle ødelagte mobiltelefoner, men ta kontakt med oss for å høre om vi er interessert i din brukte iPhone, Samsung eller Huawei. Eneste kravet vårt er at vi må kunne fikse telefonen din for å kunne selge den videre. Ta kontakt for å få et tilbud! 

 

Er det trygt å kjøpe en brukt mobiltelefon?

Mange blir kanskje litt skeptiske når de vurderer å kjøpe en brukt iPhone, men har de egentlig grunn til det? Nei, ikke så lenge de som har reparert dem vet hva de gjør. Vi har lang erfaring med å reparere Apple, Samsung og Huawei mobiltelefoner, noe som gjør at du være trygg på at den brukte mobiltelefonen du kjøper fra oss er hel og fungerer fint. Dette også fordi vi er kresne på hvilke brukte mobiltelefoner vi kjøper inn, da vi vil være sikre på at kundene våre blir fornøyde. Brukte mobiltelefoner som vi har gått over er kontrollert og reparert hvis nødvendig. Her trenger du ikke være redd for å kjøpe en mobiltelefon som er brukt.

 

Selge min brukte mobiltelefon

Uansett som du selger en brukt iPhone eller en brukt Samsung, så kan dette være et smart valg. Ofte koster det mye å reparere en mobiltelefon, og hvis man uansett er på jakt etter en ny telefon, er dette et godt alternativ. Vi reparerer telefonen din, og selger den videre til noen andre som kan ha nytte av den i flere år fremover. Som sagt er det ikke alle mobiltelefoner vi tar i mot, men ta kontakt med oss på telefon 406 060 68, så ser vi om vi kan bli enige.

 

Fjern alle
Velg visning:
Sortèr på:
Sortèr på:
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.