Kjøp en brukt iPhone her!

Hvis du går rundt å tenker at du egentlig burde hatt en ny iPhone, men vet ikke om du gidder å bruke så mye penger på en helt ny mobiltelefon, da bør du ta en titt her! Her ligger det mange flotte brukte iPhoner som vi i Nematech selv har reparert. Dette er mobiltelefoner som tidligere har hatt noen småskader som en knust skjerm eller lignende, og som vi nå har gjort så god som ny. Ved å kjøpe en brukt iPhone fra oss sparer du både penger og miljøet.

 

Fungerer en brukt iPhone like bra som en ny iPhone?

Dette blir et litt vanskelig spørsmål, men i bunn og grunn er svaret ja. Man får selvsagt noen andre egenskaper med de nyere mobiltelefonene, men hvis man først skal kjøpe en brukt iPhone, så er det smart å kjøpe det fra oss. Når det gjelder å reparere ødelagte iPhoner, er det dette vi kan. Her kan du som kunde føle deg helt trygg på at den brukte iPhonen du kjøper fra oss har blitt reparert og godkjent av våre erfarne reparatører. Kjøper du en brukt iPhone av en privatperson kan denne ha mangler man ikke er klar over. Mens iPhonene vi selger her blir fikset opp og er klare for nye kunder. Trengs det en ny skjerm, har vi byttet den. Trengs det et nytt batteri, har vi satt inn et nytt batteri før vi selger den videre. 

 

Er du interessert i en av våre brukte iPhoner, men har en annen mobiltelefon du ønsker å bli kvitt før du kjøper en ny? Ta kontakt med oss, så kanskje vi kjøper din mobiltelefon og du kjøper en brukt iPhone av oss. Vinn vinn! 

 

Fjern alle
Velg visning:
Sortèr på:
Sortèr på:
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.