Nematech AS ble startet den 01.09.2014 av Roger Ness.

 

Firmaets spesialitet er reparasjoner av iPhone, Samsung og nå Huawei telefoner.
Det repareres også PC, Mac, iPad og Samsung nettbrett.

 

Dette har gått strålende og Nematech har etterhvert fått svært mange fornøyde kunder gjennom de 4 årene vi har vært i drift. Men mange av kundene som har vært innom oss har ofte stilt spørsmål om hvorfor jeg ikke hadde en nettbutikk slik at de kunne bestille deler for å reparere tlf sin selv.

 

Pga dette har Nematech AS satset tungt på å få igang en stilig og effektiv nettbutikk med Multicase som leverandør. Selve butikkdriften og reparasjonsdelen av bedriften er en enkel sak for meg å drive selv, men det å drive en nettbutikk til sukksess er ikke for en mann aleine har jeg smått begynt å innse.

 

Jeg er fornøyd med hva jeg har fått til så langt, men jeg trenger nå hjelp av noen som virkelig kan dette med å drive en nettbutikk. Derfor søker jeg nå etter seriøse investorer eller samarbeidspartnere som kan hjelpe meg å få drevet Nematech AS til videre suksess.

 

Nematech.no har et stort potensiale for vekst, og med de rette folkene med på laget så kan dette bli en god arbeidsplass for mange flere enn meg selv.

 

Om dette kan være interessant for deg så inviteres du til å ta kontakt med meg på e-post ness@nematech.no eller direkte på tlf 40606068.

 

Mvh Roger Ness - Nematech AS 
 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.